خورشیدگرفتگی 5 دی ماه در این حوالی
آسمان صبحگاهی امروز پنجشنبه، ۵ دی ماه شاهد خورشیدگرفتگی از نوع حلقوی بود که در سراسر کشور قابل مشاهده بوده و رصدگران در شهرهای مختلف در زمانهای مختلفی آنرا مشاهده کردند.
+98-9916426962 | +98-5138800466 | +98-5138800004 info@fum360.com
ورود سبد خرید {{shoppingCartTotal()|number}}تومان
آسمان صبحگاهی امروز پنجشنبه، ۵ دی ماه شاهد خورشیدگرفتگی از نوع حلقوی بود که در سراسر کشور قابل مشاهده بوده و رصدگران در شهرهای مختلف در زمانهای مختلفی آنرا مشاهده کردند.
این خورشید گرفتگی از نوع حلقوی است که در ایران و بسیاری از نقاط جهان به صورت جزیی دیده می شود. شیدگرفتگی حلقوی زمانی رخ میدهد که ماه در اوج مداری بوده و قطر آن از قطر خورشید کوچکتر است و در هنگام خورشیدگرفتگی کامل نمیتواند تمام سطح خورشید را بپوشاند و حلقهای از آتش در اطراف تیرگی رو به زمین ما مشاهده میشود.این گرفت در طلوع خورشید بامداد پنجشنبه ۵ دی ۹۸ قابل مشاهده است.
در تهران، ماه حداکثر ۶۱ درصد از قرص خورشید را می پوشاند و قرص گرفتهی خورشید در حالی طلوع می کند که مراحل باز شدن را سپری می کند. در تهران، گرفتگی در ساعت ۸ و ۲۳ دقیقه پایان مییابد. زمان و حداکثر میزا ن پوشیدگی در سایر نقاط ایران با تهران متفاوت است. این مقدار از حداکثر ۸۶ درصد در جزایر خلیج فارس تا حداقل ۴۶ درصد در شمال شرق کشور متغیر است.
خورشیدگرفتگی ۲ ژوئیه ۲۰۱۹ (به انگلیسی: Solar eclipse of July 2, 2019) یک خورشیدگرفتگی از نوع خورشیدگرفتگی کامل است. این خورشیدگرفتگی در تاریخ ۲ ژوئیه ۲۰۱۹ میلادی (بعد از ظهر سهشنبه ۱۱ تیر ۱۳۹۸ خورشیدی) روی داد که زمان اوج آن، ساعت ۱۹:۲۴:۰۸ بهوقت ساعت هماهنگ جهانی بود این خورشیدگرفتگی ۴ دقیقه و ۳۳ ثانیه به طول انجامید . این خورشیدگرفتگی در ایران قابل رویت نبود .
در این کسوف کامل سایه ماه از بخشهایی از کشورهای شیلی و آرژانتین (آمریکای جنوبی) گذر کرد تا ساکنان این نواحی و مسافران آن یک خورشید گرفتگی کامل را به نظاره بنشینند. این خورشید گرفتگی تنها کسوف کامل سال ۲۰۱۹ بود.